Personal Training -pienryhmät

Lue tästä, mitä pienryhmävalmennusta FUN Oulu Ritaharju tarjoaa jäsenilleen ja hyppää mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Harjoittelu pienryhmässä ammattitaitoisen FUN Personal Trainerin johdolla on hauskaa ja tehokasta!

Varaa oma paikkasi ja olet lähempänä tavoitteitasi!

FUN Kehonmuokkaus -pienryhmävalmennus starttaa ma 3.4.2023 klo 18. Lue alta lisää ja varaa nopeasti paikkasi pienryhmään!

Lue lisää


FUN Startti -pienryhmävalmennus starttaa ma 23.1.2023 klo 18. Lue alta lisää ja varaa nopeasti paikkasi pienyhmään!

Lue lisää


FUN Toiminnallinen harjoittelu -pienryhmävalmennus starttaa to 1.12. klo 18. Lue alta lisää ja varaa nopeasti paikkasi pienyhmään!

Lue lisää


Kehonmuokkaus jatko -pienryhmä starttaa ma 28.11. ja ryhmässä on enää pari paikkaa vapaana! Lue alta lisää ja varaa nopeasti paikkasi pienryhmään!

Lue lisää


FUN Painonhallinta jatko -pienryhmävalmennus on tarkoitettu sinulle, joka olet ollut vähintään 3 kk pienryhmä- tai yksilövalmennuksessa. Valmennuksessa opit lisää harjoittelusta ja tavoitteiden saavuttamisesta sekä oikeanlaisen ruokavalion muodostamisesta harjoittelun tueksi ja pysyväksi osaksi painonhallintaa.

Lue lisää


FUN Voima jatko -pienryhmävalmennus on tarkoitettu sinulle, joka olet ollut vähintään 3 kk pienryhmä- tai yksilövalmennuksessa, ja haluat jatkaa säännöllistä ja nousujohteista voimaharjoittelua sekä kehittymistä. Valmennuksessa syvennetään tietotaitoa voimatasojen nostoon soveltuvasta harjoittelusta, tehokeinoja unohtamatta!

Lue lisää


Kiinnostuitko, mutta olet epävarma mikä pienryhmävalmennus sopisi Sinulle?
Täytä alla oleva lomake niin FUNin Personal Trainer ottaa sinuun yhteyttä !

Yhteydenotto ei velvoita sinua vielä mihinkään. Personal Trainerimme on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.