Personal Training pienryhmät

Lue tästä, mitä pienryhmävalmennusta FUN Oulu Ritaharju tarjoaa jäsenilleen ja hyppää mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Harjoittelu pienryhmässä ammattitaitoisen FUN Personal Trainerin johdolla on hauskaa ja tehokasta!

Varaa oma paikkasi ja olet lähempänä tavoitteitasi!

FUN Startti-pienryhmävalmennus on tarkoitettu sinulle, joka olet aloittamassa kuntosaliharjoittelun tai palaamassa kuntosaliharjoittelun pariin tauon jälkeen. Valmennuksen aikana opit kuntosaliharjoittelun perustekniikat, kehität lihaskuntoasi, saat työkaluja sinulle sopivan ruokavalion koostamiseen sekä opit lisää levon merkityksestä harjoittelun tukena!

Lue lisää


FUN Kehonmuokkaus jatko -pienryhmävalmennus on tarkoitettu sinulle, joka olet ollut vähintään 3 kk pienryhmä- tai yksilövalmennuksessa, ja haluat jatkaa säännöllistä ja nousujohteista harjoittelua sekä kehittymistä. Valmennuksessa syvennetään tietotaitoa kehonmuokkaukseen soveltuvasta harjoittelusta ja ravitsemuksesta.

Lue lisää


FUN Painonhallinta jatko -pienryhmävalmennus on tarkoitettu sinulle, joka olet ollut vähintään 3 kk pienryhmä- tai yksilövalmennuksessa. Valmennuksessa opit lisää harjoittelusta ja tavoitteiden saavuttamisesta sekä oikeanlaisen ruokavalion muodostamisesta harjoittelun tueksi ja pysyväksi osaksi painonhallintaa.

Lue lisää


FUN Voima jatko -pienryhmävalmennus on tarkoitettu sinulle, joka olet ollut vähintään 3 kk pienryhmä- tai yksilövalmennuksessa, ja haluat jatkaa säännöllistä ja nousujohteista voimaharjoittelua sekä kehittymistä. Valmennuksessa syvennetään tietotaitoa voimatasojen nostoon soveltuvasta harjoittelusta, tehokeinoja unohtamatta!

Lue lisää


Kiinnostuitko, mutta olet epävarma mikä pienryhmävalmennus sopisi Sinulle?
Täytä alla oleva lomake niin FUNin Personal Trainer ottaa sinuun yhteyttä !

Yhteydenotto ei velvoita sinua vielä mihinkään. Personal Trainerimme on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.