Tervetuloa PT Blogiin!

Tältä sivulta pääset lukemaan kaikkien meidän FUN Oulu Personal Trainereiden kirjoittamat artikkelit nyt yhdestä paikasta! Elämyksellisiä lukuhetkiä!

Ota talteen meidän Personal Trainereiden vinkit!


Heidin valmennuksessa voit tavoitella hyvän vireen saavuttamista arkeen.

Aiemmissa kirjoituksissani olen puhunut yli- ja alivireen tuntomerkeistä. Mitä ne tarkoittavat ja mitä niille kannattaisi tehdä. Tämä on aihealueen kolmas ja viimeinen kirjoitus ja aiheena on hyvä vireys. Mitä tarkoittaa hyvä vireys ja kuinka vaalia sitä?

Lue lisää


Valmennuksissa otetaan ihmisen kokonaiskuorma huomioon.


Mitä tarkoittaa alivireys? Miten tunnistaa onko itse alivirittynyt? Ja jos on, niin millä keinoilla siitä pääse yli?

Lue lisää


Valmennuksessa voi myös opetella palautumista.

Mitä tarkoittaa ylivireys? Miten tunnistaa onko itse ylivirittynyt? Ja jos on, niin milloin siitä ei ole enää hyötyä itselle?

Lue lisää


Voimaharjoittelu osana hyvää liikkuvuutta!

​​​​​​​​​​​​​​"Pitäisi venytellä enemmän!" On varmaan meistä jokainen sanonut joskus elämässään. Tai ainakin miettinyt sitä. Venyttely ja liikkuvuusharjoittelu onkin paras muoto ylläpitää ja parantaa liikkuvuutta, mutta voiko myös voimaharjoittelu olla osa sitä?

Lue lisää
​​​​​​​Hiihto on monen suosikkilaji ja talvella ladut houkuttelevat. Ehkä jopa unohdetaan kuntosalitreeni kokonaan, mutta miksi se olisi hyvä pitää mukana ympäri vuoden?
Personal Trainerimme Nella Riihimäki kertoo syyn tähän, sekä antaa muutamia vinkkejä hiihtoa tukevaan kuntosaliharjoitteluun.
​​​​​​​

Lue lisää


Kirkasta itsellesi mikä on tärkeintä elämässäsi.

Pysyvän motivaation löytäminen vaatii hieman aikaa ja itsetutkiskelua. Mutta se on kaiken sen arvoista. Kun löydämme raudanlujan motivaation ja syyn muutokseen, se kestää läpi elämän. Lue alta Personal Trainerimme Heidi Kaareston vinkit pysyvän motivaation löytämiseen.

Lue lisää


Liiku ulkona aina kun on valoisaa !

Käsillämme on jälleen kerran vuoden pimein aika, mikä saattaa aiheuttaa osalle väestöä kaamosväsymystä. Artikkelissa kerromme, kuinka liikunta voi positiivisesti vaikuttaa väsymykseen.

Lue lisää


Kohti hyvinvoivempaa sinää? Varaa paikkasi valmennukseen heti!

Personal Trainerin kanssa harjoittelu on hauskaa ja motivoivaa!

Löydä sinulle sopiva valmennus, jolla saat haluamasi tulokset! Varaa oma valmennus suoraan verkkokaupan kautta tai veloitukseton konsultaatioaika alla olevalla lomakkeella. FUN Personal Trainer on Sinuun yhteydessä.

Lue lisää

Terveisin
​​​​​​​
FUN Oulu Ritaharhu