PT valmennettavien onnistumisia

Inspiroidu upeista FUNilaisista ja heidän tarinoistaan. Katso täältä, miten FUNin Personal Trainerit auttavat valmennettaviaan saavuttamaan tuloksia!

Jenni : Voima jatko -pienryhmä 6 kk


Jenni tuli mukaan personal trainerimme Satu Huttusen valmentamaan FUN Voima jatko -pienryhmään heti ryhmän startatessa. Jenni oli noin vuosi aiemmin mukana Voima-pienryhmässä, joten jatkoryhmä oli hyvä tapa jatkaa säännöllistä ja nousujohteista voimaharjoittelua personal trainerin johdolla.

Jenni oli mukana ryhmässä puolisen vuotta. Viikottaisilla ryhmätapaamisilla hiottiin tekniikoita sekä opeteltiin uusia liikevariaatioita ja tehokeinoja voimatasojen nostamiseksi. Lisäksi valmennuksen aikana harjoitusohjelmia päivitettiin säännöllisesti kehittymisen varmistamiseksi.

Tässä Jennin tulokset valmennuksen alussa ja lopussa:

  • maastaveto 75 kg -> 90 kg
  • penkkipunnerrus 40 kg -> 48,5 kg
  • kyykky 70 kg -> 85 kg


Jenni on hyvä esimerkki siitä, että kun suoritustekniikat on otettu haltuun, on siihen päälle ollut hyvä rakentaa tehokasta treeniä ja raskaammatkin raudat liikkuvat nyt helposti ja turvallisesti!Eeva: FUN yksilövalmennukset, kesto 1 vuosi


Tässä on personal trainer Tiina Salmelan valmennettavan Eevan tarina.


Maaliskuussa 2021 Tiinan valmennuksessa aloitti nuori nainen, joka tarvi apua elämäntapamuutokseen. Jossain vaiheessa reippaasta Eevasta olikin tullut sipsejä mussuttava sohvaperuna, jota liikunta tai muukaan ylimääräinen aktiviteetti ei juuri kiinnostanut. Kaikki tämä veti myös Eevan mielen matalaksi. Suurin murheenaihe oli kuitenkin se, että huonojen tapojen ja tottumusten vuoksi karttunut paino oli
vaarantaa rakkaan ratsastusharrastuksen.


Tavoitteeksi siis asetettiin saada aktiivinen ja energinen nuori nainen takaisin sekä peilikuva, joka miellyttää Eevaa. Treenit aloitettiin maltillisesti kuntosalin puolella ja hyvin pian, kunnon kohentuessa, harjoitusten intensiteettiä saatiinkin lisätä. Eevan lempparitreeniksi muodostuivatkin toiminnalliset harjoitukset. Ruokarytmi korjattiin myös kuntoon heti valmennuksen alkumetreillä, kuten myös ravitsemuksen monipuolisuus.


Valmennus eteni hienosti pieniä välietappeja saavutettaen. Vaikka matkalla olikin pieniä haasteita ja hidastetöyssyjä, Eeva teki ihailtavan sinnikkäästi juuri nuina hetkinä töitä oman hyvinvointinsa eteen.


Loppumittauksissa Eevan tulokset olivatkin huikeita.
Tässä muuta niistä:
Vyötäröltä hävisi 20 cm
Lantion ympäriltä 12 cm
Punnerrus tulos parani 9:llä toistolla (30 s maksimitoistotesti)
Kyykky tulokseen tuli lisää 4 toistoa (30 s maksimitoistotesti)


Eevan ajatuksia valmennuksesta:


Meidän valmennus ja yhteinen matka on ollut yksi parhaita asioita viimeisimpien vuosien aikana. Se on vaikuttanut mun elämään positiivisesti monin tavoin.


Olo parani paljon. Ruokarytmi ja ateriat muuttui järkeväksi, väsymys ja päiväunet jäivät. Olo muuttui kevyemmäksi ja vahvemmaksi. Ratsastuksessa kehityin paljon salitreenien ohella, nimenomaan kehonhallinnan, tasapainon ja vahvuuden ansiosta. Minua vaivannut astma muuttui myös lievemmäksi. Oma peilikuva muuttui, ja olin todella tyytyväinen itseeni ja tuloksiin.


Valmennukset ovat olleet aina mukavia, tehokkaita ja monipuolisia. Tiina on käyttänyt aikaa ja halunnut olla avuksi. Olen saanut tukea treeneissä, ruokavaliossa ja mieltä askarruttavista asioissa. On ollut ihana miten valmentaja on halunnut panostaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin.


Tälläkin hetkellä teemme yhteistyötä valmentautuen, tosin erilaisissa tavoitteissa. Odotan ensimmäistä lasta, joten treenimme ovat raskaana olevalle sopivia ja tavoitteena on pitää vointia ja kuntoa hyvänä raskauden aikana ja edistää palautumista myöhemmässä vaiheessa.Siiri: FUN Innostu -valmennus 3 kk


Siiri aloitti valmennuksen personal trainerimme Satu Huttusen kanssa lokakuussa 2022. Valmennuksen aikana tapaamisia oli kerran viikossa kolmen kuukauden ajan. Siirillä oli jo jonkin verran kuntosaliharjoittelutaustaa, mutta hän kaipasi varmuutta vapailla painoilla treenaamiseen. Lisäksi Siirin tavoitteena oli saada pidettyä treenaaminen säännöllisenä ja nousujohteisena, ja näin saada nostettua voimatasojaan.

Valmennuksessa keskityttiin erityisesti vapailla painoilla treenaamiseen ja oikeaoppisten suoritustekniikoiden haltuunottoon. Vähitellen treenien intensiteettiä lisättiin ja kehoa haastettiin erilaisilla liikevariaatiolla. Valmennustapaamisten lisäksi Siiri treenasi kuntosalilla 2-jakoisella treeniohjelmalla omatoimisesti kaksi kertaa viikossa. Salitreenin lisäksi Siirin viikkoihin kuului mm. tanssitreenit kerran viikossa sekä välillä myös kävelylenkkejä. Siirin ruokavalioon tehtiin hieman muutoksia korjaamalla ateriarytmiä sekä lisäämällä syödyn ruoan määrää, jotta jaksaminen, kehittyminen ja palautuminen saataisiin varmistettua.

Valmennuksen alussa ja lopussa tehtyjen testien perusteella Siirin voimatasot nousivat hienosti valmennuksen aikana! Esimerkiksi takakyykyssä Siiri sai lisättyä testisarjaan 35 kg, penkkipunnerrustestin kuorma kasvoi 7,5 kg:lla!

Siiri on hyvä esimerkki siitä, kuinka lisääntynyt luottamus omiin kykyihin sekä säännöllinen ja nousujohteinen treeni mahdollistavat huikean kehittymisen, jopa näinkin lyhyessä ajassa!
Haluatko sinäkin onnistua tavoitteissasi FUN Personal Trainerin avulla? Ota meihin yhteyttä ja tule veloituksettomaan konsultaatioon!