FUN virtuaalitunnit

FUNin virtuaalitunnit palvelevat sinua kaikkina aukioloaikoinamme ajastetusti aikataulun mukaan tai kosketusnäytöltä oman aikataulusi mukaan. Samat videot löydät myös Videokirjastostamme missä oletkin ja milloin sinulle sopii.


Virtuaalitunnit palvelevat sinua Virtuaalisalissa kaikkina aukioloaikoinamme. Ilta-aikaan painottuvat ajastetut tunnit, joihin täytyy ainoastaan varata paikka ja saapua paikalle. Ajastetut tunnit käynnistyvät automaattisesti. Muina aikoina voit tulla paikalle ja käynnistää haluamasi tunnin itse kosketusnäytöltä.

Mikäli haluaisit tulla ajastetun tunnin aikana tekemään muuta virtuaalituntia, voit varata paikan ja mikäli kukaan muu ei saavu paikalle, voit pysäyttää tunnin ja valita kosketusnäytöltä aluamasi tunnin. Voit siis keskeyttää tunnin, laittaa uudelleen päälle, kelata ja säätää äänenvoimakkuutta kosketusnäytöltä. Ajastettu tunti menee aina käynnistetyn edelle, joten itsekäynnistetty pysähtyy automaattisesti aikataulussa olevan tunnin tieltä.

Muistetaan hyvät käytöstavat myös virtuaalituntien käytössä. Ethän häiritse jo alkanutta virtuaalituntia ja kysythän ystävällisesti onko ok mennä mukaan jo alkaneeseen tuntiin. Jos tiedät toisen odottavan vuoroaan, jätäthän jumpaamisen yhteen jumppaan. Päivitämme FUN- virtuaalivalikoimaa vuosittain kevätaikaan ja ne löytyvät valmistuttuaan sekä virtuaalinäytöltä, että FUN-videokirjastostamme.

Ajastettuihin virtuaalitunteihin liittyen otamme mielellämme palautetta ja toiveita vastaan.

Katso reaaliaikainen Virtuaaliaikataulu ja varaa paikkasi täältä:

Reaaliaikainen aikataulu