Toimintaohjeet jumppiin


Lue tästä kuinka helppoa on varata mieleinen ryhmäliikuntatunti ja kuinka vahvistat varauksesi. Jumppailoa!


​​​​​​​Muista seurata reaaliaikaista aikataulua, jonne päivitetään aina kaikki tulevat tunnit. Löydät sen yllä olevasta linkistä ja myös mobiilisovelluksesta. Lataa Liikuntakeskus FUN mobiilisovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta. Etsi se nimellä Liikuntakeskus FUN.

Ennen kuin varaat jumpan, varmista, että olet kirjautunut sovellukseesta oikeaan keskukseen. Mikäli haluat vaihtaa keskusta, valise sovelluksesta "omat tiedot", kirjaudu ulos, kirjaudu uudelleen sisään ja valitse ensimmäisenä haluamasi keskus.

Toimintaohjeet jumppien varaukseen FUNin jäsenille

  1. Voit varata jumppasi vaikka kotisohvalta käsin FUNin puhelinsovelluksesta. Jumpat tulevat viikkoa ennen varattaviksi FUNin omaan sovellukseen ja sieltä näet tarkan ajan ko. jumpan kohdalta, kun näpäytät sen auki. FUNissa on käytössä jonotusjärjestelmä, ja saat tiedon FUNin appiin, heti kun paikka tunnilla on sinulle vapautunut.
  2. Sinulla on oikeus varata neljä jumppaa viikossa, saat toki käydä useammallakin tunnilla, mutta varausoikeus viikossa on neljälle tunnille. Pystyt paikan päällä ilmoittautumaan alkavalle tunnille, jos paikkoja on vapaana ja vaikka sinulla olisi 4 varausta täynnä.
  3. HUOM! Jos teet neljä peruuttamatonta varausta ja et tule tunnille, tulee sinulle automaattisesti kahden viikon varauskielto. Saat toki tulla tunneille ja osallistua tunnille varaamalla paikan päällä appin kautta paikan, muttet pysty sitä ennakkoon tekemään kahteen viikkoon.
  4. Vahvistat varauksesi FUNissa paikan päällä viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua turvaportilla, kun avaat appilla portin. Turvaportin avautumisen jälkeen saat puhelimeesi popup viestin, josta näet tunnin/tunnit mihin olet tulosi juuri vahvistanut.
  5. 10 minuuttia ennen tunnin alkua vahvistamattomat varaukset raukeavat ja tunnille vapautuu siis paikkoja. Jos saavut FUNiin myöhemmin kuin 10 minuuttia ennen tunnin alkua, ole hyvä ja varaa paikkasi appista uudestaan.
  6. Olethan kiva jumppaystävä ja jos tiedät ettet pääsekään osallistumaan tunnille, perut varauksesi viimeistään kahta tuntia ennen jumpan alkua. Kiitos!
  7. FUNilaiset ovat reippaita varaamaan tunteja, joten älä huoli, vaikka tunnit näyttävät olevan täynnä! Paikkoja vapautuu reilusti ennen tunnin alkua, joten tule rohkeasti paikan päälle jumppaamaan.


Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään!