FUN Oulu Ritaharjun tarina


Miten kaikki sai alkunsa? Lue FUN Oulu Ritaharjun tarina.


​​​​​​​Usean vuoden suunnittelun tuloksena halusimme, että Liikuntakeskus FUN on laadukas, helppo sekä lähellä ihmistä, ja jossa liikkuminen on hauskaa!

Olemme molemmat työskennelleet liikunta-alalla pitkään eri tehtävissä ja kokemusta liikuntakeskusyrittämisestä on jo yli kymmeneltä vuodelta. Niihin vuosiin on mahtunut niin ketjuyrittämistä, kuin oman konseptin luomistakin. Ehdottomasti parasta tällä alalla on nähdä ihmisessä liikkumisen ilo, liikunnan terveydelliset vaikutukset, uuden oppimisen ja kehittymisen riemu, sekä sitä kautta itsetunnon ja elämänlaadun parantuminen. Halusimme brändätä juuri nämä liikkumisen positiiviset vaikutukset ja tuoda ne lähelle ihmisiä, sinne missä asiakkaamme asuvat. Mikä sen helpompaa, kuin hurauttaa autolla nopeasti jumppaan tai tehdä alkulämmittely kävellen, hölkäten tai polkupyörällä ennen salitreeniä vuodenajasta riippumatta.

Haluamme tarjota laadukasta palvelua vastalauseena kylmille saleille. Tuhansia asiakkaita palvelleina tiedämme, että asiakas edelleen tarvitsee ja arvostaa palvelua. Liikuntakeskukseen kuuluu mielestämme ehdottomasti palvelualtis asiakaspalvelu, ammattitaitoiset personal trainerit, jotka takaavat asiakkaan turvallisuuden ja tavoitteet sekä elämyksiä tuottavat ryhmäliikuntaohjaajat. Nämä kaikki kuuluvat myös FUN Oulu Ritaharjuun.

Kolmas intohimomme on digitaalisuus ja uudet innovaatiot. Haluamme jatkuvasti olla kehittämässä uusia asiakkaitamme helpottavia digitaalisia palveluita ja esimerkkinä tästä on FUNin oma puhelinsovellus, josta asiakkaamme pääsevät käyttämään palveluitamme helposti. Yhdellä jäsenmaksulla jäsenemme pääsevätkin helposti käyttämään kaikkia Suomen FUNeja. Olemme myös innovatiivisia ja rohkeita kokeilemaan jotain uutta sekä erilaista ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti.

Asiakaslupauksemme:

Meillä laadukasta palvelua tarjoavat oikeat ihmiset, joita ovat asiakaspalvelijat ja personal trainerit. Heidän ansiostaan liikkuminen meillä on hauskaa! Upean kuntosalimme sekä virtuaaliset palvelut saat käyttöösi vuoden jokaisena päivänä klo 04-24. Palveluidemme osto ja käyttö, yhteydenpito henkilökuntaan sekä keskuksessa kulku on hyvin yksinkertaista, jota helpottaa oma puhelinsovelluksemme. Kuukausijäsenyytemme on voimassa toistaiseksi 1 kk irtisanomisajalla, eli emme vaadi pitkää sitoutumista. Olemme lähellä sinun kotiasi, jotta sinun on helppo tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan.

Nähdään FUN Oulu Ritaharjussa!

Elina & Fanni