FUN PT Susanna Sipola

Tutustu tästä FUNin Personal Trainer Susanna Sipolaan!

Koulutus
Liikuntaneuvoja (Lapin urheiluopisto)
Trainer4You:n Personal Trainer
Trainer4You:n Psyykkinen valmentaja

Kohderyhmät
Elämäntapamuutokset
Liikunnan aloittaminen
Painonhallinta
Ravitsemus
Kestävyysharjoittelu
Susanna on 24-vuotias oululainen liikuntaneuvoja ja personal trainer. Susanna on energinen ja valoisa persoona. Häntä on helppo lähestyä. Susannan liikuntataustasta löytyy ratsastus, erilaiset ryhmäliikuntatunnit sekä kuntosaliharjoittelu. Viimeisen kahden vuoden aikana Susanna on löytänyt itsestään sisäisen kestävyysurheilijan. Tällä hetkellä Susannan harjoittelu onkin painottunut juoksuun. Erityisesti polkujuoksu on lähellä hänen sydäntään.

Valmennuksessa Susanna ottaa asiakkaan tilanteen huomioon kokonaisvaltaisesti. Ohjaus on aina yksilöllistä. Valmentajana Susanna kulkee asiakkaan rinnalla, kannustaa ja tukee asiakasta saavuttamaan hänelle merkitykselliset tavoitteet. Susannalle on tärkeää, että asiakas myös itse oppii ja oivaltaa uusia asioita niin harjoittelusta, ravinnosta ja arjen kokonaiskuormituksesta kuin myös itsestään ja omasta ajattelustaan. Susannan tavoitteena on auttaa asiakasta löytämään hänelle sopivat tavat huolehtia omasta hyvinvoinnista ja sitä kautta tekemään pysyviä muutoksia.

"Valmennuksessani treenaat turvallisesti, tehokkaasti ja nousujohteisesti, mutta et koskaan liian vakavasti! Varaa minulle aika konsultaatioon niin jutellaan, kuinka voisin auttaa sinua matkalla kohti tavoitettasi."


Ota yhteyttä Susannaan: susanna.sipola@liikuntakeskusfun.fi