FUN PT Satu Huttunen

Tutustu tästä FUNin Personal Trainer Satu Huttuseen!

Koulutus
Filosofian maisteri, kemia (Oulun yliopisto)
Trainer4You:n Personal Trainer
Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja
Trainer4You:n Kahvakuulaohjaaja
Trainer4You:n Ravintovalmentaja
Trainer4You:n Psyykkinen valmentaja
Trainer4You:n Voimavalmentaja
Painonnoston ohjaajakoulutus PNOK1 (Painonnostoliitto)
Urheiluravitsemuksen perus- ja aineopinnot (Itä-Suomen yliopisto)


Kohderyhmät
Elämäntapamuutokset
Ravitsemus
Voimaharjoittelu
Kestävyysharjoittelu
Kahvakuulaharjoittelu


Satu on 49-vuotias oululainen personal trainer. Hän on alkuperäiseltä koulutukseltaan filosofian maisteri (kemia), ja hän on työskennellyt yliopistolla tutkijana useamman vuoden ajan. Liikunta-ala on Satun suuri intohimo ja se veti puoleensa sen verran, että hän hakeutui alan koulutuksiin ja lopulta työskentelemään päätoimisesti liikunta-alalle.

Monipuolinen liikunta on aina ollut lähellä Satun sydäntä. Satun omasta lajitaustasta löytyvät mm. vuosien kuntosaliharjoittelu, erilaiset ryhmäliikuntatunnit sekä kahvakuulaharjoittelu, joka vei hänet mukanaan ja hän päätyi kahvakuulaurheilijana kilpalavoille 2013 alkaen. Kilpailumenestystä kahvakuulaurheilussa on tullut mukavasti niin SM-, EM- kuin MM-tasollakin. Satu on myös ohjannut ryhmäliikuntaa syksystä 2010 lähtien ja lajivalikoimasta löytyvät kahvakuulatunnit, sisäpyöräily, kuntonyrkkeily, toiminnallinen harjoittelu sekä erilaiset kehonhuoltotunnit.

Valmentajana Satu on selkeä ja kannustava, ja hänen vahvuutensa on ehdottomasti monipuolisuus.

"Valmentajana minulle on tärkeää luoda luottamuksellinen suhde asiakkaitteni kanssa ja huomioida asiakas yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Pyrin siihen, että asiakas oivaltaa olennaiset asiat omien tavoitteidensa saaavuttamisen suhteen, ja saa sopivat työkalut näiden toteuttamiseksi. Asiakkaan kanssa etenemme aina turvallisesti ja tehokkaasti asetettua tavoitetta kohti.

“If there is a will, there is a way"


Ota yhteyttä Satuun: satu.huttunen@liikuntakeskusfun.fi