Liikuntaedut

Lue tästä miten maksat FUN-jäsenyyttä liikuntaeduilla

Kun ostat jäsenyyden

Ensimmäinen jäsenyysmaksu tulee suorittaa verkkopankissa, luottokortilla, MobilePay Onlinessa, Smartum tai ePassi liikuntaedulla. Smartum ja ePassi ovat siis tällä hetkellä ainoat liikuntaedut, jolla voit ostaa jäsenyyden suoraan verkkokaupastamme. Liikuntaetu on aina henkilökohtainen, eikä sillä voi maksaa toisen henkilön jäsenyyksiä tai muita palveluja.

Tämän jälkeen liikuntaeturahaa otetaan vastaan tuleviin maksuihin. Voit maksaa liikuntaedulla myös senkin jälkeen, kun lasku on saapunut sähköpostiisi tai verkkopankkiisi. Otathan huomioon, että laskun jo ollessa verkkopankissasi, poistat sen itse sieltä liikuntaetusuorituksen jälkeen.

Kun maksat jo olemassa olevaa jäsenyyttä

Meillä käy maksuvälineenä useimmat liikuntaedut ja mikäli sinulta löytyy kyseiset sovellukset, voit suorittaa maksut etänä vaikka omalta kotisohvaltasi:

  • Smartum
  • Epassi
  • Edenred

Jäsenenä pystyt tekemään meille suorituksen itse netissä/liikuntatuen omassa sovelluksessa, eikä sinun tarvitse tulla käymään paikanpäällä ollenkaan! Kirjaudu sisään, valitse liikuntaetusovelluksestasi FUN Oulu Ritaharju ja tee aluamasi suoritus. Jos sovellus antaa valmiiksi jonkun summan, pystyt muokkaamaan sitä. Voit maksaa kerralla niin paljon jäsenyyttäsi eteenpäin, kuin haluat. Me lähetämme sinulle kuitin sähköpostiisi kun olemme laittaneet summan saldoosi. Mahdollinen jäljelle jäävä summa tulee aikanaan sähköpostiisi tai verkkopankkiisi. Helppoa! Mikäli kuittia ei ala kuulumaan, voit kysäistä sitä ritaharju@liikuntakeskusfun.fi. Maksun pääsemme aina tarkistamaan liikuntatuen järjestelmästä.

Jos sinulla on paperisia liikuntaetuseteleitä, tuo ne suljetussa kirjekuoressa asiakaspalvelun vieressä olevaan postilaatikkoon. Tarkistathan, että jokaisessa liikuntasetelissä on joko painettuna tai allekirjoitettuna nimesi. Saat kuitin sähköpostiin, kunhan setelit on käsitelty, kätevää! HUOM! Paperisia liikuntaseteleitä emme ota vastaan enää 2023 vuoden jälkeen.


Tiesithän, että samalla jäsenyydellä käytössäsi on kaikkien Suomen FUNien palvelut. Lue tästä mitä kaikkea jäsenyytesi sisältääkään!

Lue lisää