Liikuntaedut

Ensimmäinen jäsenyysmaksu tulee suorittaa verkkopankissa, luottokortilla, MobilePay Onlinessa, Smartum tai ePassi liikuntaedulla. Smartum ja ePassi ovat siis tällä hetkellä ainoat liikuntaedut, jolla voit ostaa jäsenyyden suoraan verkkokaupastamme.

Tämän jälkeen liikuntaeturahaa otetaan vastaan tuleviin maksuihin asiakaspalvelussamme. Voit maksaa liikuntaedulla myös senkin jälkeen, kun lasku on saapunut sähköpostiisi tai verkkopankkiisi. Otathan huomioon, että laskun jo ollessa verkkopankissasi, poistat sen itse sieltä liikuntaetusuorituksen jälkeen.

Näin maksat liikuntaedulla etänä

Kun maksat jäsenyyttä liikuntaeduilla, huomaathan lähettää meille asiakaspalvelun sähköpostiin ritaharju@liikuntakeskusfun.fikuitin esim. kuvakaappauksen suorituksestasi. Näin osaamme kohdistaa maksusi avoimena olevaan tai tuleviin jäsenyysmaksuihin.

Meillä käy maksuvälineenä useimmat liikuntaedut:

  • Smartum
  • Epassi
  • Edenred
  • Tykysetelit
  • Virikesetelit
  • Eazybreak​


Useimmissa liikuntaetuuksissa pystyt jäsenenä tekemään meille suorituksen itse netissä/sovelluksessa, eikä sinun tarvitse välttämättä tulla käymään paikanpäällä ollenkaan! Valitse liikuntaetusovelluksestasi FUN Oulu Ritaharju ja tee suoritus. Voit maksaa kerralla niin paljon kuin haluat, summalla ei ole väliä! Me lähetämme sinulle kuitin sähköpostiisi kun olemme käsitelleet saapuneen edun. Helppoa!

Jos sinulla on paperisia liikuntaetuseteleitä, tuo ne suljetussa kirjekuoressa asiakaspalvelun vieressä olevaan mustaan postilaatikkoon. Tarkistathan, että jokaisessa liikuntasetelissä on joko painettuna tai allekirjoitettuna nimesi. Saat kuitin sähköpostiin, kätevää!