Laskujen maksu ja e-lasku


Tilaa kätevä ja helppo e-lasku, jolloin kuukausimaksut muodostuvat suoraan verkkopankkiisi! Lue tästä myös kuukausijäsenlaskutuksesta.


Jäsenmaksut tulevat ensimmäisen maksetun jäsenyyskuukauden jälkeen aina sähköpostiisi, jolloin voit maksaa jäsenmaksuja laskulla. Huomaathan, että jokaisessa laskussa on yksilöllinen viitenumero, jota pitää käyttää, jotta suorituksesi kohdistuu oikeaan laskuun. Voit myös ottaa käyttöön e-laskutuksen ja näin laskua ei tarvitse etsiä sähköpostista!

FUNissa jäsenyyttä maksetaan aina kuukausi etukäteen. Lähetämme sinulle kuukausijäsenyyslaskun sähköpostiisi tai verkkopankkiin. FUNiin käy maksutavaksi myös kaikki yleisimmät liikuntaedut, lue täältä lisää.

Omat laskusi löydät supernäppärästi FUNin verkkokaupasta, kun olet kirjautuneena sisään. Oman nimesi alta löydät painikkeen "omat tiedot" ja sieltä löydät laskusi. Kätevää!


Maksun myöhästyminen

Kulkuoikeutesi menee kiinni, jos et maksa kuukausijäsenyyttäsi. Laskun eräännyttyä Visma lähettää sinulle 14 vuorokauden jälkeen kirjepostina maksuhuomautuksen. Jos maksuhuomautuksen saatuasi et 10 vuorokauteen maksa avointa saatavaa, tulee sinulle maksuvaatimus ja sen jälkeen lasku etenee perintään.

Voit olla yhteydessä perintätoimistoomme Vismaan, jos heidän laskussaan on jotain epäselvyyksiä tai haluat kysyä sinulle saapuneesta laskusta:

Laskutus-, perintä- ja huomautuspalvelu

fsf.toimeksiantajat@visma.com

Puh. 024 808 8050, arkisin klo 8 -16

visma.fi/financial

Kulkuoikeutesi palautuu, kun FUNin järjestelmään on tullut suoritus. Otathan huomioon viiveen pankin ja FUNin järjestelmän välissä. Jos maksat laskun esim. tiistaina, näkyy se meillä keskiviikkona ja kulkulupasi aukeaa torstaina klo 8.

Hoidathan laskusi ajallaan, niin jäsenyyteesi ei tule katkoksia! Tilaamalla helpon e-laskun varmistat sen, että laskut hoituvat ajallaan, kiitos!


E-laskun tilaaminen

E-laskun aktivoiminen onnistuu omassa nettipankissasi. Kirjaudu omilla tunnuksillasi nettipankkiin ja valitse kohta e-laskut tai tilaa ja hallitse e-laskuja. E-laskujen aktivoiminen ei välttämättä onnistu kaikkien pankkien mobiiliversiossa, joten se kannattaa tehdä tietokoneella.

Löydät meidät palveluntarjoajista nimellä EF Training Oy tai EF-Training Oy. Käytä yksilöintitietona asiakasnumeroasi, jonka löydät laskun oikeasta yläreunasta. Aktivoimalla e-laskun saat jatkossa laskun suoraan nettipankkiisi, jossa voit sen hyväksyä maksettavaksi tai halutessasi valita automaattisen maksun, jolloin lasku kuittaantuu automaattisesti eräpäivänä tililtä. E-laskusopimuksen kirjautuminen kestää muutaman pankkipäivän ajan, joten seuraathan vielä sähköpostiasi siltä varalta, että e-laskusopimus ei ehdi näkyä uusimmalla laskulla.

Jos sinulla ei ole e-laskua päällä, lasku lähetetään sinulle jatkossakin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostisi siltä varalta, että lasku eksyy sinne. Jos roskaposti on jo tyhjentynyt tai et löydä laskua, lähetämme sinulle tarvittaessa uuden laskun. Voit tiedustella laskua asiakaspalvelusta sähköpostise ritaharju@liikuntakeskusfun.fi .


Lue tästä miten maksat FUN-jäsenyyttä liikuntaeduilla

Lue lisää