Irtisanoutuminen ja tauotus


Jäsenyys irtisanotaan FUNissa aina kirjallisesti. Saat meiltä vahvistusviestin takaisin, josta näet viimeisen jäsenyyspäiväsi.

Jäsenyyden irtisanominen

Liikuntakeskus FUNin jäsenellä on 30 päivän irtisanomisaika. Mikäli irtisanomisajalle osuu vielä yksi kuukausimaksu, tulee se maksaa ja jäsenellä on kuntoiluoikeus maksetun kauden loppuun. Irtisanominen kannattaa tehdä siis juuri ennen seuraavaa eräpäivää. Mikäli irtisanoutuminen tehdään laskutuskuukauden alkupäivinä, tulee seuraava erääntyvä kuukausimaksu maksaa.

Mikäli jäsenellä on sopimusta irtisanottaessa liikuntaseteleillä tai vastaavalla yrityksen myöntämällä maksuvälineellä suoritettuja ennakkomaksuja, ei näitä palauteta tai hyvitetä millään tavalla.

Jäsenyys irtisanotaan kirjallisesti lähettämällä viestiä ritaharju@liikuntakeskusfun.fi. Saat kuittauksen takaisin. Halutessasi kerro meille irtisanoutumisen syy. Haluamme parantaa toimintaamme. Huomaathan, että liikuntakeskuksen palvelujen käyttämättä jättäminen tai laskujen maksamatta jättäminen ei ole riittävä irtisanominen.​​​​​​​

Jäsenyyden tauottaminen

Jäsenyyden voi tarvittaessa tauottaa terveyssyistä ilmoittamalla asiasta FUN Oulu Ritaharjun asiakaspalveluun kirjallisesti. Ilmoitukseen tulee liittää lääkärin tai muun terveydenhuoltohenkilön todistus, josta ilmenee tauotuksen syy ja kesto. Tauotus tarkoittaa jäsenyyden tilapäistä keskeytystä, kuitenkin vähintään yhdeksi (1) ja enintään kahdeksitoista (12) kuukaudeksi. Raskaus ja siitä toipuminen on pätevä tauotuksen syy.

Emme tauota kiireen tai matkojen takia. Haluamme kannustaa FUNilaisia treenaamaan myös kiireen keskellä ja näin pitämään omasta hyvinvoinnistaan huolta. Lomamatkojen ja reissujen tueksi olemmekin kehittäneet FUN videokirjaston, jossa on treenejä laidasta laitaan. Suosittelemme sen käyttöä jos ei aina pääse paikan päälle. Tsekkaa myös alta veloitukseton Personal Trainer palvelu.