FUN Oulu Ritaharju on avoinna!

FUN Oulu Ritaharju avasi ovensa 19.4.

FUN Oulu Ritaharju on nyt avoinna. Lue tästä lisää!


KUNTOSALI

Avaamme ovet FUN Oulu Ritaharjuna 19.4. ja kuntosalimme on heti avoinna klo 04-24. Uuden laitekannan toimitus myöhästyy koronasta johtuvien massiivisten logistiikkaongelmien vuoksi, eivätkä laitteet ehdi käyttöömme vielä 19.4. Tämä olikin odotettavissa, joten keskuksemme lyhyt laitekannan vaihdosta johtuva sulku tapahtuu myöhemmin ja ilmoitamme siitä heti, kun päivämäärä varmistuu. Maahantuojamme pahoittelee suuresti tätä toimituksen viivettä ja tekee kaikkensa, jotta laitteet olisivat meillä mahdollisimman pian.


RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikunta pyörii normaalisti 19.4. lähtien nykyisen aikataulun mukaisesti. Reaaliaikainen aikataulu on nähtävilla pian FUN Oulu Ritaharjun nettisivuilla sekä Liikuntakeskus FUN - puhelinsovelluksessa. Infoamme kaikkia yhteisesti, kun sovellus on valmis ladattavaksi. Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen tapahtuu sovelluksen kautta, mutta 19.4. tunnille voi osallistua, vaikka sovellus ei vielä toimisikaan.


PUKUHUONEET

Pukuhuoneet suihkuineen ja saunoineen ovat pois käytöstä 19.4.- 22.4. Aloitamme pintaremontin pukuhuoneissamme heti pääsiäisen jälkeen 19.4. , joten ne ovat pois käytöstä maalauksen sekä uusien kaappien vaihdon ajan. Kuntosali on normaalisti käytössä ja arvotavarat voi ottaa omassa kassissa salin puolelle tai laittaa eteisessä olevaan siniseen lokeroon. Salille kannattaakin tulla kevyissä ulkovaatteissa valmiiksi treenikamppeet päällä ja pesulla käydä kotona.


VENYTTELYTILA

Venyttelytila on pois käytöstä 19.4.-20.4. välisen ajan. Tärinälaitteet ja venyttelylaitteet ovat käytössä tuona aikana salin puolella. Tilaan vaihdetaan moderni lattiamatto, joka toimii akustiikkana, on upean näköinen ja miellyttävä jalan alla. Vapaapainopuolen puolapuut vaihdetaan venyttelytilaan.


VIRTUAALITILA JA AJASTETUT VIRTUAALITUNNIT

Virtuaalitila on normaalisti käytössä 19.4. jälkeen. Huomaathan, että virtuaalitunnit ovat 19.4. alkaen FUN Virtuaalitunnit ja vanhat virtuaalitunnit poistuvat käytöstä. Myös Les Mills virtuaalitunnit ovat normaalisti käytössänne 19.4. jälkeen. Ajastetut virtuaalitunnit ovat pois käytöstä 19.4. aamun ja aamupäivän, kunnes uudet tunnit on ajastettu järjestelmään. Virtuaalitilan valaistus ja akustiikka päivitetään upeaan ledivalaistukseen kosketusnäyttöineen hieman myöhemmin huhti-toukokuun vaihteessa. Infoamme nettisivuillamme, kun tarkka ajankohta varmistuu. Virtuaalitila on tällöin pois käytöstä muutaman päivän ajan.


JÄSENYYS JA LIIKUNTATUET SIIRTYVÄT AUTOMAATTISESTI

Voimassa olevat jäsenyydet siirtyvät automaattisesti uudistuneen FUNin asiakashallintajärjestelmään. Kannatta kuitenkin tarkkailla laskutusta toukokuussa, jotta se käynnistyy normaalisti ja, että laskutussumma on oikein. Myös kaikki 18.4. saakka maksetut liikuntatuet siirtyvät jäsenyyden saldoon. 19.4. jälkeen liikuntatuet maksetaan FUN Oulu Ritaharju - toimipisteelle.


KAIKKIEN KESKUSTEN KÄYTTÖOIKEUS

Kaikilla jäsenillämme on automaattisesti voimassa kaikkien Suomen FUNien käyttöoikeus. Myös kaikki Oulun toimipisteet (FUN Oulu Talvikangas ja FUN Oulu Keskusta) tulevat jäseniemme käyttöön 19.4. aikana. Muut Oulun pisteemme palvelevat myös myöhemmin tapahtuvan Ritaharjun sulun aikana.


LIIKUNTAKESKUS FUN -PUHELINSOVELLUS JA VANHA KULKUAVAIN

19.4. jäsenet siirtyvät uuteen asiakasallintajärjestelmäämme ja tämä tarkoittaa, että sovelluksen käyttöönotossa on pieni viive. Tämän vuoksi ulko-ovi on avoinna jäsenillemme, kunnes sovellus on otettu käyttöön. Infoamme jäseniämme heti uutiskirjeellä ja somessa, kun Liikuntakeskus FUN puhelinsovellus on valmis ladattavaksi. Sovelluksen avulla kuljetaan keskukseemme, hallitaan omaa jäsenyyttä ja pidetään yhteyttä asiakaspalveluumme. Avausviikon aikana voit palauttaa vanhan kulkutunnisteen (Wellness-avaimen) palauteboxiimme. Mikäli sinulta ei löydy älypuhelinta, voit hankkia oman kulkutunnisteen eli tägin asiakaspalvelustamme. Tunniste maksaa 5 €.


Lataa oma sovelluksesi ja rekisteröidy!

Lue lisää


Lue lisää