Aikataulu

Koe elämyksiä ryhmäliikunnassa innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien avulla upeissa tiloissa! Ryhmäliikunta-aikataulusta löydät niin LES MILLS -konseptunnit kuin ohjaajien omat tunnitkin. Valikoima sisältää lihaskunto-, kestävyys- ja kehonhuoltotunteja. Ole vahva BODYPUMP® -tunnilla, nautiskele joogan parissa tai paranna aerobista kuntoasi Fiilistele-tunnilla. Ritaharjussa tarjoamme virtuaalisen ryhmäliikunta-aikataulun ja ohjatun ryhmäliikunnan FUN Oulu Talvikankaalla.
​​​​​​​

Tarjoamme ohjatun ryhmäliikunnan FUN Oulu Talvikankaalla. Tervetuloa!

Katso täältä FUN Oulu Talvikankaan aikataulu:

FUN OULU TALVIKANKAAN AIKATAULU


Seuraa omasta FUN appista tai nettisivujemme kautta reaaliaikaista aikataulua.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Mukavia jumppahetkiä!

Katso tästä FUN Oulu Ritaharjun reaaliaikainen virtuaaliaikataulu ja varaa paikkasi!

FUN Oulu Ritaharjun virtuaalinen aikataulu

​​​​​​​


​​​​​​​FUNin ryhmäliikunta ja turvallisuus

Ryhmäliikuntatunnit ohjataan Talvikankaalla erityisjärjestelyin turvallisuusasiat huomioiden.

Ryhmäliikuntasalin osallistujamäärät on rajattu niin, että turvavälit on helposti pidettävissä. Ryhmäliikuntaohjaajamme ohjeistavat jäsenet turvalliseen liikkumiseen ryhmäliikuntatiloissamme joka tunnin alussa ja varmistavat, että turvavälit toteutuvat koko tunnin ajan.

Kaikki ryhmäliikuntavälineet on käsitelty valokatalyysipinnoituksella bakteerien ja viruksien torjumiseksi ja välineistä puhdistetaan jatkossa ainoastaan omat hikijäljet. Tuntien vaihtoväli on edelleen reilu, jotteivat pukuhuoneet ruuhkaudu. Liikuntakeskuksessamme on edelleen ohjeistus käsienpesulle ennen ja jälkeen treenin sekä mahdollisuus käsien desinfiointiin. Muistathan myös oman hikipyyhkeen ja sisäkengät!

Jäsenillä on vaihtoehtoisesti mahdollisuus osallistua virtuaalitunneille vapaavalintaisesti oman aikataulun mukaan tai aikataulutettuna. Voit siis tulla paikan päälle ja valita itse sinulle sopivan viruaalitunnin laajasta valikoimastamme. Lisäksi FUNin jäsenillä on käytössään upea FUN Videokirjasto, jonka kautta voit kotona tai matkoilla treenata lempijumppiasi. Muistathan myös Livestream jumpat facebook ryhmässämme.

Seuraamme kävijämääriä tarkasti päivittäin ja viikkotasolla ja pystymme lisäämään tunteja nopealla aikataululla kysynnän mukaan.

Muistetaan yhdessä ryhmäliikunnan pelisäännöt:

1. tule tunnille vähintään 10 min aiemmin ja muista aina vahvistaa tulosi appin kautta

2. annetaan virtuaalituntia tekevän ihmisen rauhassa lopetella treeninsä ja ei tulla saliin sitä ennen. 10 minuuttia aiemmin saa tulla valmistautumaan.

3. pese pukuhuoneessa kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne salin puolella

4. käytä omaa juomapulloa, sisäliikuntakenkiä sekä hikipyyhettä

5. pese kätesi ja tarvittaessa desinfioi ne myös lähtiessäsi

6. myöhässä ryhmäliikuntatunnille meneminen on kiellettyä

7. sairaana tai oireisena ryhmäliikuntatunnillle osallistuminen on ehdottomasti kielletty

​​​​​​​


Lue tästä kuinka helppoa on varata mieleinen ryhmäliikuntatunti ja kuinka vahvistat varauksesi. Jumppailoa!

Lue lisää