Tilaa e-laskutus käyttöösi!

Tilaa kätevä ja helppo e-lasku, jolloin kuukausimaksut muodostuvat suoraan verkkopankkiisi!


Jäsenmaksut tulevat ensimmäisen treenikauden jälkeen aina sähköpostiisi, jolloin voit maksaa jäsenmaksuja laskulla. Voit myös halutessasi ottaa käyttöön e-laskutuksen ja näin laskua ei tarvitse etsiä sähköpostista!

E-laskun aktivoiminen onnistuu omassa nettipankissasi. Kirjaudu omilla tunnuksillasi nettipankkiin ja valitse kohta e-laskut. E-laskujen aktivoiminen ei välttämättä onnistu pankkien mobiiliversiossa, joten se kannattaa tehdä tietokoneella.

Löydät meidät palveluntarjoajista nimellä Liikuntakeskus FUN Ylöjärvi/PSP Salit Oy tai hae y-tunnuksella 2445559-5. Käytä yksilöintitietona asiakasnumeroasi, jonka löydät laskun oikeasta yläreunasta. Aktivoimalla e-laskun saat jatkossa laskun suoraan nettipankkiisi, jossa voit sen hyväksyä maksettavaksi tai halutessasi valita automaattisen maksun, jolloin lasku kuittaantuu automaattisesti eräpäivänä tililtä. E-laskusopimuksen kirjautuminen kestää muutaman pankkipäivän ajan, joten seuraathan vielä sähköpostiasi siltä varalta, että e-laskusopimus ei ehdi näkyä uusimmalla laskulla.

Huomioithan, että suoraveloituksessa tilillä tulee olla katetta, jotta lasku voi veloittua.

Jos sinulla ei ole e-laskua päällä, lasku lähetetään sinulle jatkossakin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostisi siltä varalta, että lasku eksyy sinne. Jos roskaposti on jo tyhjentynyt tai et löydä laskua, lähetämme sinulle tarvittaessa uuden laskun. Voit tiedustella laskua asiakaspalvelusta tai sähköpostise ylojarvi@liikuntakeskusfun.fi

Voit maksaa laskun myös liikuntaseteleillä tai niiden mobiilisovelluksilla. Otamme vastaan E-passi, Smartum, Tyky, Edenred ja Eazybreak-maksuja. Voit maksaa kerralla useammakin kuukausimaksun, kaikki maksettu saldo vähennetään tulevilta laskuilta. Saat tehdystä maksusta kuitin sähköpostiisi.

Myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen ylojarvi@liikuntakeskusfun.fi tai tulla käymään paikan päällä - asiakaspalvelumme palvelee sinua ma-ke klo 16-19 to klo 13- 16.