FUN tiedote koronatoimista

Lue tästä tietoa FUN Tampere Lielahden toimenpiteistä koronatilanteessa.

Turvavälimääräys päättyy 30.8.2021
​​​​​​​

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto antoi aiemmin Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelle turvavälimääräyksen ajalle 5.8.- 29.8.2021, joka päättyy 30.8.2021

Tartuntatautilain pykälä yleisistä hygieniavaatimuksista säilyy, jotka huomioimme keskuksessamme: asiakkaille on tarjottava mahdollisuus käsien puhdistamiseen tai desinfiointiin ja asiakkaita on ohjeistettava hyvistä käytännöistä, joilla terveysturvallisuutta parannetaan. Tietyn mittaisia turvavälejä ei kuitenkaan vaadita.Lisätietoja toimista ja treenaamisesta alla.

Pidäthän huolta itsestäsi ja toisista


Me välitämme sinusta ja hyvinvoinnistasi: treenaaminen on tärkeää myös poikkeuksellisina aikoina!

  • Treenaaminen kehittää ja ylläpitää kuntoasi. Vastustuskykysi kasvaa ja auttaa näin kehoasi puolustautumaan ulkoisia viruksia vastaan.
  • Treenaaminen vapauttaa endorfiineja, parantaa keskittymistä ja muistia sekä antaa sinulle energiaa päivän askareisiin. Mieli pysyy virkeänä!
  • Treenaamisen avulla huolehdit tuki- ja liikuntaelimistön kunnosta. Treenaaminen parantaa myös niska- ja hartiaseudun lihasten kankeutta ja kehittää tasapainoasi.
  • Treenaamisen lisäksi on tärkeää myös muistaa levätä, syödä ja pitää huolta kehosta. Levon aikana lihakset palautuvat ja energiavarastot täydentyvät.


Liikuntakeskus FUNilla pidetään hyvää huolta hygieniasta ja keskuksella siivotaan päivittäin

  • Erityisen tärkeää on, että et treenaa kipeänä - et edes pienillä oireilla! Nyt on tärkeää pysyä kotona jos tunnet itsesi vähänkään kipeäksi- näin vältämme myös muiden flunssapöpöjen leviämisen.
  • Huolehdit itsestäsi sekä muista noudattamalla hyvää yskimis-, aivastamis- ja käsihygieniaa. Pese kädet huolellisesti saippualla aina keskukseen saapuessasi sekä lähtiessäsi.
  • Pidä turvaväli muihin treenaajiin -> avarat tilamme mahdollistavat tämän.
  • Jäsenenä autat ylläpitämään siisteyttä ja hygieniaa putsaamalla laitteet käytön jälkeen niille tarkoitetulla aineella ja paperilla.Olemme avanneet jäseniemme käyttöön laskurin, jonka avulla voit reaaliajassa seurata kuinka paljon keskuksessamme on treenaajia, ja ajoittaa halutessasi treenit hiljaisempaan aikaan! Laskuriin pääset -> https://funtamperelielahti.fi/fi-fi/keskuksen-henkilomaara/menu/80/


Olemme tuore, kaksi vuotta toiminnassa ollut keskus, ja koronatilanne on koetellut myös meitä. Liiketoimintamme selkäranka on jäsenten kuukausi- ja vuosimaksut. Siksi pyydämmekin teitä jatkamaan jäsenyyksiä läpi tämän poikkeuksellisen ajan, mikäli se teille on vain taloudellisesti mahdollista, ja hyödynnätte monipuolisia palveluitamme.


Palveluidemme avulla voit treenata myös kotona FUNin videokirjaston avulla, jota päivitämme säännöllisesti, ja josta löydät myös FUN-virtuaalitunnit sekä ryhmäliikunnan livestream-tunnit ja tallenteet.

​​

Tässä vaiheessa ISO KIITOS teille kaikille jotka olette pysyneet mukana matkassamme! Tukenne ja jäsenmaksunne on meille elintärkeä, kiitos niistä.


Haluamme myös kiittää niitä jäseniä, jotka taloudellisten olosuhteiden pakosta olette joutuneet irtisanomaan jäsenyytenne. Myötätuntomme on myös teidän puolellanne ja ymmärrämme että monissa talouksissa on nyt tiukkaa tämän meitä kaikkia koskevan tilanteen johdosta.


Liikuntakeskus FUNilla treenaaminen on ollut äärimmäisen turvallista koko korona-ajan: https://funtamperelielahti.fi/fi-fi/article/ajankohtaista/kiitos-etta-treenaat-meilla/625/​​​​​​​ , ​​​​​​​kiitos kun noudatatte ohjeistuksia ja huolehditte omalta osaltanne hygieniaohjeistuksista!


Nähdään treenien merkeissä!

Yrittäjät Saija, Pekka ja Pipsa, sekä koko FUN Tampere Lielahden henkilökunta


Tarjoamme livestream- palvelut kuukausi- ja vuosijäsenille, jotka voivat osallistua tunneille ja treeneihin halutessaan myös kotona, huippua!

Lue lisää