Liikuntakeskus FUN Oulu Ritaharju palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä klo 04-24!


Koe uusi upea liikuntakeskuksemme Oulun Ritaharjussa osoitteessa Ritaharjuntie 53 (Ideapark Oulu). ​​​​​​​

Olemme avoinna jäsenillemme joka päivä klo 4-24.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua paikan päällä ma - ke klo 16-18.​​​​​​​​​​​​​​ Seuraathan nettisivujamme sekä Instagram-tiliämme Instagram/FUN Oulu Ritaharju ja käythän tykkäämässä Facebook-sivustamme Facebook/FUN Oulu Ritaharju.

Muina aikoina palvelemme sinua sähköpostitse ritaharju@liikuntakeskusfun.fi osoitteessa. Tule tustumaan silloin kun sinulle sopii tilaamalla veloitukseton tutustumiskäynti nettisivuiltamme.

Meiltä löydät modernin, puhtaan ja tilavan kuntosalin, paljon vapaita painoja, toiminnallisen treenitilan, venyttelytilan, viihdyttävät virtuaaliset rymäliikuntatunnit, ammattitaitoiset Personal Training palvelut ja PT-Studion sekä siistit pukuhuone - ja pesutilat. FUN puhelinsovelluksen avulla aloitat treenaamisen heti ja saat aina yhteyden asiakaspalveluun.
​​
Osta oma FUN jäsenyytesi verkkokaupasta. Jäsenyytesi on voimassa heti eli voit tulla treenille välittömästi. Jäsenenä liikut samalla hinnalla kaikissa Suomen FUN liikuntakeskuksissa, ilman sitoutumista!

Tervetuloa! Meillä liikkuminen on hauskaa!


Meillä liikkuminen on hauskaa!

Lataa oma FUN app ja tule tutustumaan silloin kun sinulle sopii.

Lue lisää


Ajankohtaista

2 for FUN

Kutsu kaverisi FUNin jäseneksi ja saatte molemmat upean FUNedun!
Mikä onkaan hauskempaa kuin treenitreffit kaverin kanssa?

Lue lisää

Kirkasta itsellesi mikä on tärkeintä elämässäsi.

Mistä löytää pysyvä motivaatio muutokseen?

Pysyvän motivaation löytäminen vaatii hieman aikaa ja itsetutkiskelua. Mutta se on kaiken sen arvoista. Kun löydämme raudanlujan motivaation ja syyn muutokseen, se kestää läpi elämän. Lue alta Personal Trainerimme Heidi Kaareston vinkit pysyvän motivaation löytämiseen.

Lue lisää

FUN Startti

FUN Startti -pienryhmävalmennus starttaa ma 23.1.2023 klo 18. Lue alta lisää ja varaa nopeasti paikkasi pienyhmään!

Lue lisää

TIEDOTE: SÄHKÖKATKON SATTUESSA

Sähkönkäytön säästämiseksi infapunasaunat ovat toistaiseksi pois käytöstä. Sähkökatkon sattuessa täytyy tiloistamme poistua välittömästi turvallisuussyistä. Lue artikkelista lisää sekä tarkemmat ohjeet.

Lue lisää